Ondersteuning

Home » Ondersteuning

Heeft u een tijdelijk bezetting te kort, en bent u op zoek naar ondersteuning?

Wij bieden ondersteuning op locatie aan architecten bureaus, bouwbedrijven en ontwikkelaars in de vorm van ontwerp-, advies, of productie werkzaamheden. Heeft u tijdelijk een bezetting te kort of mist u een bepaalde expertise in u organisatie? EEvolv3D kan dit gat voor u opvullen.

Architectonische ondersteuning

Heeft u een ontwerper nodig? Zit u met een tijdelijk capaciteit tekort voor een prijsvraag? Of mist u expertise voor die ene aanbesteding? Wij bieden architectonische ondersteuning aan architectenbureaus, aannemers en ontwikkelaars.

Bouwkundige ondersteuning

Bedrijven in de bouwsector hebben regelmatig behoefte aan tijdelijke ondersteuning. Bent u op zoek naar een bouwkundig tekenaar of bouwkundig projectleider? Wij bieden bouwkundige ondersteuning op locatie voor bouwkundig tekenwerk en of bouwkundige projectleiding. Ook als u op zoek bent naar tijdelijk of projectmatige BIM ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. EEvolv3D heeft ruime ervaring, kennis en kunde omtrent BIM in zowel Archicad als Revit. Wij kunnen u de juiste ondersteuning bieden voor het digitaal uitwerken van bouwkundig tekenwerk in alle fasen van het bouwproces van voorlopig- en definitief ontwerp, omgevingsvergunning stukken (bouwaanvraag), bestek- en uitvoeringstekeningen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij de technische uitwerking, de aanbesteding en het contracteren verzorgen.

Visualisatie ondersteuning

Bent u op zoek naar visualisatie expertise? Wij bieden visualisatie ondersteuning op locatie. Wij helpen architecten, bouwbedrijven, makelaars en ontwikkelaars met prachtige visualisatie van te presenter of te verkopen projecten. Wij adviseren over workflow, software en werken mee. Kijk voor diverse voorbeelden van door ons gemaakte impressies en visualisaties op onze portfolio pagina.