U project als maatpak ontworpen.

Bent u opzoek naar een sprekend ontwerp voor u verbouwing, aanbouw of nieuwbouw project? Eevolv3D ontwerpt voor u een droom project. Waarom ons?

Ontwerpen met passie
Architectuur is onze passie, wij ontwerpen dan ook gepassioneerd en met oog voor detail. Deze liefde voor het vak straalt niet alleen uit in onze frisse ontwerpen, maar ook in de samenwerking.
Flexibel
Wij zijn als architect flexibel, klant en service gericht. Wij denken in oplossingen niet in problemen. U probleem is ons probleem.

Klant gericht
Wij geloven in samenwerking, korte lijnen en heldere communicatie. Bouwen en Ontwerpen is samenwerken! U heeft bij ons één vast aanspreekpunt gedurende het hele proces, van ontwerp schets tot uitvoering!
Kosten bewust
Door onze processen, communicatie en productie te optimaliseren kunnen we u de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden. Goede architectuur hoeft niet de hoofdprijs te kosten.

3D als meerwaarde
Het gebruik van diverse 3D technieken in ontwerp en uitwerking verschaft niet alleen helderheid en inzicht in het ontwerp maar voorkomt ook fouten in de uitwerking.
Netwerk
Wij beschikken over een groot netwerk. Naargelang het project of u specifieke wensen vinden wij altijd de juiste partners om u wensen te realiseren.

Ontwerp en architectuur

ONTWERP EN ARCHITECTUUR

EEvolv3D is een jong en ambitieus ontwerp bureau. Het bureau werkt aan een verscheidenheid van architectuur projecten variërend in schaal en bestemming. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg.

In het ontwerp proces staat voor ons het, samen met onze opdrachtgever, zoeken naar de essentie van de opgave centraal. Door deze aanpak ontstaan heldere en krachtige architectonische concepten die door ons op  een kritische en consistente wijze bouwkundig worden uitgewerkt. De dialoog met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing in de bestaande omgeving spelen daarbij natuurlijk  een belangrijke rol. We streven naar gebouwen met een duidelijk duurzaam eigen karakter, een bijzondere intelligente ruimtelijkheid en natuurlijk een zorgvuldige en duurzame  afwerking binnen het gestelde budget.

Architect Ontwerp 3D