Prijs 3D visualisaties en 2D impressies

Home » Prijs 3D visualisaties en 2D impressies
Richtprijzen 3D visualisaties

Bent u opzoek naar scherp geprijsde 3D visualisaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen kwalitatieve spetterende 3D impressies voor een aansprekende prijs. Doordat wij gebruik maken van onze eigen productiestudio zijn we in staat kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen! De prijzen voor 3D visualisaties worden altijd per project bepaald. Om toch een idee te geven van de te verwachten kosten zie onderstaande prijzen.

Prijs 3D visualisaties:

3D visualisatie, exterieur                    250,-

3D visualisatie, interieur                     300,-

3D visualisatie vogelvlucht                  700,-

3D plattegrond                                     300,-

3D foto montage                                  +50,-

Genoemde prijzen voor 3D impressies zijn voor het eerste standpunt, bijkomende standpunten kunnen worden gemaakt vanaf 100,- per extra standpunt. Wij adviseren doorgaans 3 afbeeldingen per project voor een goed en overzichtelijk totaalbeeld. Bekijk voorbeelden van 3D visualisaties in onze portfolio.

Tekent u zelf reeds 3D en kunt u ons een 3D model van u project aanleveren?  Dan krijgt u nog eens een flinke korting.

Richtprijzen 2D visualisaties

Ook voor spetterende 2D presentatie tekeningen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan opgewerkte plattegronden of situatie tekeningen. Ook kunnen wij u CAD gevels voorzien van kleur en textuur.

Prijs 2D visualisaties:

2D presentatie plattegronden           1,– per m2

2D ingekleurde gevels                      0,50 per m2

Genoemde prijzen voor visualisaties zijn richt prijzen, de prijzen worden naar boven of naar beneden beïnvloed door schaal, planning en complexiteit. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Heeft u specifiek wensen of vragen, geen probleem, neem gerust vrijblijvend contact op. Neem ook voor een op maat gemaakte offerte vrijblijvend contact op met EEvolv3D.

prijs 3d visualisatie