Uitwerking

Home » Uitwerking

U bouwkundig tekenwerk snel, nauwkeurig voor een scherpe prijs.

Wij verzorgen nauwgezet u bouwkundig tekenwerk in elke fase van het bouwproces. Of het nu gaat om ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, werktekeningen of bouwkundige details wij verzorgen voor u alle tekeningen die nodig zijn voor een succesvol bouwproject.

Technische kennis
EEvolv3D beschikt over de technische kennis en ervaring om u project naar een hoger niveau te brengen.
Flexibel
Wij zijn flexibel en service gericht. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen!

Klant gericht
Wij geloven in samenwerking, korte lijnen en heldere communicatie.
Scherp geprijsd
Door onze processen, communicatie en productie te optimaliseren kunnen we u de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

Meerwaarde
Onze ontwerpende achtergrond en affiniteit met 3D zorgt juist in de uitwerking voor een meerwaarde. BIM is voor ons niets nieuws wij zijn gewend om altijd al in 3D te werken.
Netwerk
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van partners en adviseurs om u project tot een succesvol eindresultaat te leiden.

Bouwkundig_Tekenwerk

Kortom Ook voor 2D of 3D bouwkundig tekenwerk bent u bij EEvolv3D aan het juiste adres! Wij verzorgen voor u nauwkeurig CAD en of BIM tekenwerk in alle fases van het Project. Wilt u u hele project uitbesteden? of heeft u ondersteuning nodig? Vraag geheel vrijblijvend een scherpe offerte op.